‘Vooral zeer technisch bekwaam’

Didak Injection uit Grobbendonk (België) is al vanaf de jaren ’60 specialist in duurzame kratten en verpakkingen. Ook is het bedrijf expert in custom moulding: maatwerk in kunststof spuitgieten. Didak ontwikkelt hierbij kunststof producen vanaf het eerste concept tot en met de totale productie voor klanten uit tal van sectoren in binnen- en buitenland.

“In 2019 zijn wij voor het eerst met ESV in contact gekomen via een leverancier van ons. Didak was opzoek naar een bedrijf dat ons kon ontzorgen op het gebied van veiligheid. ESV verzorgt voor ons een analyse van het volledige bedrijf, met name op veiligheid en de samenbouw van de technische installaties. Ofwel, ESV brengt alles in kaart, komt met verbeteringen en verzorgt alle technische dossiers. Dit alles volledig conform gesteld aan de Belgische eisen en normen. Wij hebben het hier over 39 machines, circa 70 robots en 15 geautomatiseerde productielijnen. Een volledige fabriek dus.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met ESV. Ten eerste omdat alles verloopt volgens gemaakte gezamenlijke afspraken. Ten tweede zijn de mensen van ESV zeer technisch bekwaam en denken altijd mee in oplossingen richting de klant. Er is een nauwe begeleiding met onze technische dienst. Wij hebben eerder in België ook gezocht naar een partner die ons kan ondersteunen op dit gebied van A tot Z. We zijn ook wel een pilot met een partij gestart. Alleen zagen we al snel de grote professionaliteit én technische expertise van ESV en hebben duidelijk voor deze partij gekozen”,

- Henk Goedhart, Plant Manager Didak.