Met praktijkgericht inlevingsvermogen weet ESV Technisch Adviesbureau zowel wetten als techniek samen te brengen tot werkbare oplossingen. Ook aan gebruiksaanwijzingen worden eisen gesteld (eis 1.7.4. van bijlage I van de Machinerichtlijn 2006/42/EG).

Voor het schrijven van een correcte gebruiksaanwijzing is specifieke kennis van zaken vereist. Onze technisch documentalist is specialist op dit gebied.


Welke mogelijkheden zijn er?

  • Controle van de door u opgestelde gebruiksaanwijzing. ESV controleert uw gebruiksaanwijzing en vult waar nodig aan zodat deze voldoet aan de gestelde eisen (in eis 1.7.4. van Bijlage I van de Machinerichtlijn 206/42/EG).
     
  • Schrijven van een eenvoudige, basis gebruiksaanwijzing. Alle gestelde eisen (in eis 1.7.4. van bijlage I van de Machinerichtlijn 2006/42/EG) zijn door ESV verwerkt in een kostenefficiënt basis format.
     
  • Schrijven van ‘corporate design’ gebruiksaanwijzing. Naast de standaard gebruiksaanwijzing bieden wij de mogelijkheid een gebruiksaanwijzing geheel volgens eigen identiteit op te zetten. Hierbij maken wij dan gebruik van uw huisstijl.  Exclusiviteit gegarandeerd!  

Elke gebruiksaanwijzing leveren wij zowel in hard copy als digitaal aan.


Serieproductie?

Vanzelfsprekend zijn meerdere exemplaren van de gebruiksaanwijzing bij serieproductie af te nemen. In een overzichtelijke map, een A5 boekje of A4/A5 ingebonden exemplaren? Zeg het maar, alles is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en kosten.


Professionele (technische) vertalingen

Ondernemen betekent vaak ook zakendoen met het buitenland. Levert u een machine, een productielijn of een installatie aan het buitenland? De gebruiksaanwijzing moet nu eenmaal worden vertaald in de taal van het land van levering. Alle professionele vertalingen die hiervoor nodig zijn, verzorgen wij ook volledig én snel. Vraag vandaag nog een offerte op!